Werkwens

  • OPDRACHTGEVERS Dienstenpakket 2
  • OPDRACHTGEVERS Dienstenpakket 1
  • OPDRACHTGEVERS Dienstenpakket 3

Vacature plaatsen?

U kunt nu snel en eenvoudig een vacature uitzetten bij WERK. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Gebruik ons handige webformulier voor het uploaden van uw vacature(s).

Een financial vinden

Een goede finance afdeling zorgt er op proactieve wijze voor dat u de juiste koers kunt varen. WERK® voorziet uw organisatie van het beste financieel talent. Op elk functieniveau. Wij horen de klant niet aan, nee; wij luísteren naar u en denken mee. Wie zoekt u? En aan welke contractvorm heeft uw organisatie behoefte? Dit brengen wij samen met u in kaart en geheel hierop afgestemd selecteren wij direct de juiste kandidaat.

WERK® biedt u maatwerkoplossingen aan – op basis van werving & selectie, detachering, detavast of interim management – gebaseerd op uw wensen. Wij kunnen het hele proces uit handen nemen; van het opstellen van een functiebeschrijving tot het afnemen van interviews, of onderdelen ervan, net zoals u wilt.

Maak ook gebruik van van de kennis en ervaring van WERK® met print advertenties in dagbladen of specialistische bladen, vakbladen. WERK® adverteert ook via internet zoekmachines, jobsites of sociale media. Wij werken met prijsgaranties en bieden de scherpste tarieven door slim in te kopen. Op basis van de prijs/kwaliteit verhouding selecteert WERK® altijd het best presterende mediakanaal.

Via WERK® vindt u - middels ons uitgebreide netwerk, kennis en ervaring - niet de beste kandidaat óp de markt maar de beste kandidaat ín de markt.

Powered by Web Agency
 

Contact

WERK®
Eisenhowerlaan 128
2517 KM  Den Haag

Tel. 070 - 887 65 48
E-mailinfo@werkwens.nl