Werkwens

  • OPDRACHTGEVERS Een financial vinden 4
  • OPDRACHTGEVERS Een financial vinden 3
  • OPDRACHTGEVERS Een financial vinden 2

Vacature plaatsen?

U kunt nu snel en eenvoudig een vacature uitzetten bij WERK. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Gebruik ons handige webformulier voor het uploaden van uw vacature(s).

Een financial vinden

Een goede finance afdeling zorgt er op proactieve wijze voor dat u de juiste koers kunt varen. WERK® voorziet uw organisatie van het beste financieel talent. Op elk functieniveau.

Wij horen onze klanten niet aan, nee; wij luísteren naar u en denken mee. Wie zoekt u? Welke kennis en ervaring zoekt uw bedrijf en uw financiële afdeling? Dit brengen wij samen met u in kaart en geheel hierop afgestemd selecteren wij direct de juiste kandidaat. Daarbij kijken we niet alleen naar de zogenaamde 'harde' criteria, maar ook naar 'zachte' waarden als persoonlijkheid, uitstraling en de 'klik' tussen uw organisatie en de kandidaat.

Ook bekijken we aan welke contractvorm uw organisatie behoefte heeft. WERK® biedt u namelijk maatwerkoplossingen aan – op basis van werving & selectie, detachering, detavast of interim management – gebaseerd op uw wensen. Wij kunnen het hele proces uit handen nemen; van het opstellen van een functiebeschrijving tot het afnemen van interviews, of onderdelen ervan, net zoals u wilt.

Maak ook gebruik van van de kennis en ervaring van WERK® met print advertenties in dagbladen of specialistische bladen, vakbladen. WERK® adverteert ook via internet zoekmachines, jobsites of sociale media. Wij werken met prijsgaranties en bieden de scherpste tarieven door slim in te kopen. Op basis van de prijs/kwaliteit verhouding selecteert WERK® altijd het best presterende mediakanaal.

WERK® vindt - door haar uitgebreide netwerk, kennis en ervaring - voor u de gemotiveerde finance professional die zijn werk en carrière serieus neemt. De beste kandidaat ín de markt, in plaats van óp de markt.

Powered by Web Agency
 

Contact

WERK®
Eisenhowerlaan 128
2517 KM  Den Haag

Tel. 070 - 887 65 48
E-mailinfo@werkwens.nl