Werkwens

  • CONTACT 3
  • CONTACT 2
  • CONTACT 1

Routebeschrijving

Afdrukken

Routebeschrijving kantoor WERK®
Eisenhowerlaan 128
2517 KM Den Haag

T: 070 887 65 48

Met de auto

Vanuit Utrecht/Amsterdam (A12)

U volgt de A12 richting Den Haag (Utrechtsebaan) tot het einde. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Zuid-Hollandlaan. Aan het einde gaat u bij de stoplichten naar rechts. Dit is de Koningskade, die overgaat in de Raamweg. U rijdt onder het viaduct door en gaat daarna onmiddellijk naar rechts met de bocht mee het Hubertusviaduct op. Deze komt uit op de Prof. B.M. Teldersweg. Bij de stoplichten van de kruising Scheveningseweg gaat deze over in de Johan de Wittlaan. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf, de Eisenhowerlaan op. Wij zijn gevestigd op nr. 128.

Vanuit Amsterdam/Leiden (A44)

U volgt de A44 richting Centrum Den Haag/Scheveningen. De A44 gaat achtereenvolgens over in de N44, de Benoordenhoutseweg en de Zuid-Hollandlaan. U volgt hierna de omschrijving zoals hierboven aangegeven.

Vanuit Rotterdam (A13)

Volg op de A13 de borden Delft/Den Haag. Volg bij het knooppunt Ypenburg de 3 linkerrijstroken om de borden A4/E19 richting Amsterdam te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en voeg in op de A12. U volgt hierna de omschrijving zoals hierboven aangegeven.

Parkeren

In stadsdeel Scheveningen - Zorgvliet is parkeren gratis, met uitzondering van winkelstraat de Frederik Hendriklaan. Er is ook een beperkt aantal privé parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen binnen de hekken, op de afrit direct naast het kantoorgebouw.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)

  • Tram 16 richting Statenkwartier, uitstappen bij halte Statenplein
  • Stadsbus 24 richting Kijkduin, uitstappen bij halte Gemeentemuseum/Museon

Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS)

  • Tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen bij halte World Forum (Noord)
  • Tram 16 richting Statenkwartier, uitstappen bij halte Statenplein

 

Bekijk de locatie op Google maps

 

 

Powered by Web Agency